Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 85g292kcal8.7g59.6g1g3g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g87g297kcal11.3g58.9g1.5g4.6g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g10g14kcal0.9g2.4g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow10g17kcal0g0.4g1.7g0g
Oliiviöljy 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g55g11kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g52g16kcal0.9g3.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g1389kcal44.2g252.6g20g16.8g
Valittu annoskoko417g695kcal22.1g126.3g10g8.4g
Annoskoko puolitettuna208g347kcal11.1g63.2g5g4.2g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478