Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha110g182kcal20.8g0g10.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.8g14kcal1g0.2g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 153g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )110g383kcal19.7g64.6g4.3g6.6g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g1274kcal88.4g131.4g42.4g13.6g
Valittu annoskoko417g637kcal44.2g65.7g21.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna208g319kcal22.1g32.9g10.6g3.4g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881