Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)140g35kcal1.4g7.7g0g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g331kcal30.6g20.6g14g5.4g
Valittu annoskoko417g166kcal15.3g10.3g7g2.7g
Annoskoko puolitettuna208g83kcal7.7g5.2g3.5g1.4g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139