Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g70g98kcal13.3g0g4.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 237g43kcal1.3g5.9g0.9g1.7g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g35g39kcal4g1.8g1.6g0.2g
Juusto, Arla Kadett 5%18g33kcal6g0.3g0.9g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 2.5g18kcal0g0g2g0g
Paprikajauhe 1.1g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 1.1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g504kcal51.6g21.8g21g7g
Valittu annoskoko417g252kcal25.8g10.9g10.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna208g126kcal12.9g5.5g5.3g1.8g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019