Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 35g116kcal0.7g1.1g12.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.4kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Munakoiso 140g31kcal0.7g4.3g0.3g3.5g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow175g631kcal21g131.5g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g1679kcal46.8g279.4g39.4g8g
Valittu annoskoko417g840kcal23.4g139.7g19.7g4g
Annoskoko puolitettuna208g420kcal11.7g69.9g9.9g2g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.5g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368