Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 306g85kcal3.6g12.4g0.6g6.4g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi 40% rasvaa 4.4g16kcal0.1g0.1g1.8g0g
Piirakkataikina Sunnuntai88g324kcal4.4g28g21.9g1.7g
Siirappi, tumma6.6g21kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g899kcal16.6g92g48.6g16.6g
Valittu annoskoko417g450kcal8.3g46g24.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna208g225kcal4.2g23g12.2g4.2g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903