Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 199g148kcal26g2.2g0.8g13.7g
Vesi, vesijohtovesi 992g0kcal0g0g0g0g
Öljy238g2144kcal0g0g238.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1806g6197kcal184g1264.3g21.7g63.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g95g99kcal7.5g15.5g0.6g1.9g
Parmesaaniraaste, Tesco794g3096kcal262g0g225.5g0g
Basilika, kuivattu 12g30kcal1.7g2.4g0.5g4.8g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g23451kcal963.2g2571g975.2g170.2g
Valittu annoskoko4160g11725kcal481.6g1285.5g487.6g85.1g
Annoskoko puolitettuna2080g5863kcal240.8g642.8g243.8g42.6g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906