Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 880g2868kcal106.7g522.7g24.6g48.4g
Hiiva 120g89kcal15.7g1.3g0.5g8.3g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1560g4836kcal265.2g842.4g45.2g202.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g15587kcal775.2g2732.8g140.6g519g
Valittu annoskoko4160g7793kcal387.6g1366.4g70.3g259.5g
Annoskoko puolitettuna2080g3897kcal193.8g683.2g35.2g129.8g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131