Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1800g542kcal16.9g91.8g3.6g36g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1600g2688kcal320g0g160g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g400g1200kcal16g24g116g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)160g446kcal22.4g6.4g36.8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g9861kcal755.8g263.6g633.6g78.8g
Valittu annoskoko4160g4931kcal377.9g131.8g316.8g39.4g
Annoskoko puolitettuna2080g2465kcal189g65.9g158.4g19.7g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242