Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 160g36kcal2.2g2.7g1g3.8g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g80g576kcal0.8g0.8g64g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 3120g914kcal31.8g145.7g9.7g57.1g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g8493kcal101.6g346.4g709.4g121.8g
Valittu annoskoko4160g4246kcal50.8g173.2g354.7g60.9g
Annoskoko puolitettuna2080g2123kcal25.4g86.6g177.4g30.5g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768