Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 442g630kcal55.2g1.3g45.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka201g1767kcal0g0g200.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 783g2687kcal79.8g548.1g9.4g27.4g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Sokeri 341g1385kcal0g341g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki402g225kcal34.1g20.1g0.8g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g402g711kcal0.8g39.4g0.8g0g
Mustikka1205g401kcal6g77.1g4.8g39.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)201g743kcal28.1g110.4g16.1g22.1g
Sokeri 145g587kcal0g144.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g18413kcal412.2g2594g556g179g
Valittu annoskoko4160g9206kcal206.1g1297g278g89.5g
Annoskoko puolitettuna2080g4603kcal103.1g648.5g139g44.8g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956