Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2496g2703kcal197.2g406.8g15g52.4g
Hunaja666g2230kcal6.7g545.8g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore499g125kcal0g44.9g0g0.5g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g499g4493kcal0g0g499.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g19101kcal407.8g1995g1028.4g105.8g
Valittu annoskoko4160g9551kcal203.9g997.5g514.2g52.9g
Annoskoko puolitettuna2080g4775kcal102g498.8g257.1g26.5g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384