Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g2662g3727kcal399.4g79.9g242.3g2.7g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g832g1165kcal25g16.6g108.2g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g666g1065kcal20g26.6g99.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g11914kcal888.8g246.2g900.6g5.4g
Valittu annoskoko4160g5957kcal444.4g123.1g450.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna2080g2979kcal222.2g61.6g225.2g1.4g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070