Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g180kcal0g0g20g0g
Punajuuri 2506g962kcal25.1g172.9g5g62.7g
Hunaja 50g166kcal0.3g40.5g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g902g2707kcal189.5g9g189.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 221g28kcal2.5g2.2g0.4g2.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g211g32kcal2.1g4.2g0.4g2.9g
Pinjansiemenet, Parrots251g1554kcal72.7g32.6g137.8g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g11255kcal584.4g522.8g706.2g154.2g
Valittu annoskoko4160g5627kcal292.2g261.4g353.1g77.1g
Annoskoko puolitettuna2080g2814kcal146.1g130.7g176.6g38.6g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252