Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 58g40kcal9.1g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 206g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 62g47kcal1.2g9.6g0.1g0.6g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g38g64kcal1.3g2.1g5.6g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g334kcal24.8g28g12.2g3.8g
Valittu annoskoko417g167kcal12.4g14g6.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna209g84kcal6.2g7g3.1g1g
Arvot/100g100g40kcal3g3.4g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334