Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 75g93kcal19.3g0g1.7g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g75g26kcal0.8g3.4g0.4g2.6g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 6.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Riisi tumma 32g111kcal2.2g23g0.7g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g470kcal45.2g54g5.6g8g
Valittu annoskoko417g235kcal22.6g27g2.8g4g
Annoskoko puolitettuna209g118kcal11.3g13.5g1.4g2g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147