Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g250g467kcal32.5g6.2g35g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta7.5g27kcal1g5.2g0.2g0.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)10g72kcal0g0g8g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g1132kcal67g22.8g86.4g0.6g
Valittu annoskoko417g566kcal33.5g11.4g43.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna209g283kcal16.8g5.7g21.6g0.2g
Arvot/100g100g136kcal8g2.7g10.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066