Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Bataatti, kuorittu 37g30kcal0.6g6.2g0g1.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kanasuikale hunajamarinoitu113g146kcal20.3g2.5g6.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti42g76kcal1.1g5.1g5.9g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g56g62kcal10.1g1.1g1.7g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P70g42kcal0.7g3.2g2.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana835g851kcal69.4g64.2g35g5g
Valittu annoskoko417g426kcal34.7g32.1g17.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna209g213kcal17.4g16.1g8.8g1.3g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852