Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka18g68kcal1g14.4g0.1g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 131g50kcal1.3g9.1g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Maito, Kevyt88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)18g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana835g640kcal40.6g56g25.6g6.8g
Valittu annoskoko417g320kcal20.3g28g12.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna209g160kcal10.2g14g6.4g1.7g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339