Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 78g63kcal1.2g13.1g0g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Selleri, annos 50g16g2.2kcal0.2g0.5g0g0g
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g39g47kcal1.3g1.4g3.9g0g
Herne 31g22kcal1.6g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana835g357kcal11g52.2g9.2g10g
Valittu annoskoko417g179kcal5.5g26.1g4.6g5g
Annoskoko puolitettuna209g89kcal2.8g13.1g2.3g2.5g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644