Juustokuorrutettu seiti neljälle

400 g pakasteseitiä
½ purjoa
¾ tl suolaa
¼ tl rouhittua valkopippuria
½ tl currya
1 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
3 rkl hienonnettua tilliä

Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan.

Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kypsennä purjosipuleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan.

Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla.

Levitä kalojen päälle purjoviipaleet.

Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste.

Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

lainattu : Siirry sivulle!

Atta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus200g140kcal32g0g0.6g0g
Purjosipuli80g15kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Flora ruoka kevyt & paksu50g30kcal0.5g2.3g2g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu75g195kcal23.2g0g11.2g0g
Tilli tuore13g3.2kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana835g767kcal115.2g8.6g28.2g4g
Valittu annoskoko418g383kcal57.6g4.3g14.1g2g
Annoskoko puolitettuna209g192kcal28.8g2.2g7.1g1g
Arvot/100g100g92kcal13.8g1g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42219