Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 156g51kcal1g8.7g0.3g4g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%63g56kcal2.5g4.7g3.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana836g333kcal8g28.6g18.8g8.2g
Valittu annoskoko418g166kcal4g14.3g9.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna209g83kcal2g7.2g4.7g2.1g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204