Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1001g966kcal30.1g196g3.2g9.9g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 1001g1484kcal112.2g33.9g98g12.1g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g5g19kcal0.7g3.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1751g798kcal52.5g84.1g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8340g7414kcal464g651.6g313.2g50.8g
Valittu annoskoko4170g3707kcal232g325.8g156.6g25.4g
Annoskoko puolitettuna2085g1854kcal116g162.9g78.3g12.7g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749