Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1747g613kcal80.7g34.1g5.2g43.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus280g978kcal39.1g1.4g89.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1398g4614kcal28g41.9g489.2g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%699g1607kcal202.7g17.5g83.9g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8344g15714kcal705.2g195g1339g97.8g
Valittu annoskoko4172g7857kcal352.6g97.5g669.5g48.9g
Annoskoko puolitettuna2086g3929kcal176.3g48.8g334.8g24.5g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994