Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1166g343kcal6.5g61.8g2.3g22.2g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix420g378kcal4.2g88.2g2.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g105g21kcal0g6.8g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g82g318kcal0.2g79.2g0g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 4.7g14kcal0.5g1g0.5g2g
Basilika, kuivattu 4.7g12kcal0.7g1g0.2g1.9g
Paprikajauhe 28g90kcal4.1g5.1g3.6g10.5g
Paistijauheliha 10%933g1586kcal186.6g0g93.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8344g5525kcal405.6g486.2g204g73.2g
Valittu annoskoko4172g2763kcal202.8g243.1g102g36.6g
Annoskoko puolitettuna2086g1381kcal101.4g121.6g51g18.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160