Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)1052g2209kcal252.4g0g136.7g0g
Ruohosipuli 140g32kcal1.9g2.4g0.8g3.4g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale526g1788kcal115.7g0g136.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g1753g1192kcal28g261.2g1.8g0g
Ruokakerma Valio 5%701g421kcal8.4g19.6g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8344g11282kcal812.8g566.4g622.2g6.8g
Valittu annoskoko4172g5641kcal406.4g283.2g311.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna2086g2821kcal203.2g141.6g155.6g1.7g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576