Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.6g
Papu valkoinen, keitetty 600g645kcal50.6g84g2.1g42g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 300g955kcal73.1g137.1g5.7g26.7g
Tomaattimurska 1200g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Rajah Mild Curry Paste (10g)60g86kcal2.3g5.2g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g4846kcal283.8g637.6g80.2g200g
Valittu annoskoko4176g2423kcal141.9g318.8g40.1g100g
Annoskoko puolitettuna2088g1212kcal71g159.4g20.1g50g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829