Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia2397g3355kcal407.4g0g191.7g0g
Vesi959g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)216g820kcal28g163.9g4.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu354g445kcal38.9g1.1g31.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g252g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g9376kcal955.2g354.2g456.6g8.6g
Valittu annoskoko4176g4688kcal477.6g177.1g228.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna2088g2344kcal238.8g88.6g114.2g2.2g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112