Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2743g4553kcal521.1g0g274.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso137g21kcal1.4g2.9g0.3g2.1g
Rypsiöljy 185g1637kcal0g0g185.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]789g2661kcal94.6g0g291.8g0g
Sipuli (kuorittu)274g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 27g88kcal4.1g5g3.6g10.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g18069kcal1249.6g42.2g1511.2g34.2g
Valittu annoskoko4176g9035kcal624.8g21.1g755.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna2088g4517kcal312.4g10.6g377.8g8.6g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119