Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3143g754kcal37.7g106.9g6.3g66g
Oliiviöljy 243g2144kcal0g0g242.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original180g126kcal7.2g14.4g5.4g5.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)180g36kcal0g11.7g0g0g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 269g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g6354kcal106.8g301.2g509.6g147.4g
Valittu annoskoko4176g3177kcal53.4g150.6g254.8g73.7g
Annoskoko puolitettuna2088g1589kcal26.7g75.3g127.4g36.9g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318