Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Puolukka600g204kcal2.4g40.8g3g15.6g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g264g1073kcal0g264.2g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g300g1051kcal36g210.2g6.9g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g4655kcal76.8g1030.4g19.8g67.2g
Valittu annoskoko4176g2328kcal38.4g515.2g9.9g33.6g
Annoskoko puolitettuna2088g1164kcal19.2g257.6g5g16.8g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807