Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2056g490kcal37g44.8g6.2g46.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1285g446kcal58.8g24.8g3.9g31.9g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g643g771kcal21.8g23.1g64.2g0g
Voi 26g186kcal0.3g0.1g20.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g132kcal3.9g27g0.5g1.3g
Mozzarella juustoraaste, valio129g373kcal33.4g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g4797kcal310.4g239.6g245.4g160.2g
Valittu annoskoko4176g2399kcal155.2g119.8g122.7g80.1g
Annoskoko puolitettuna2088g1199kcal77.6g59.9g61.4g40.1g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053