Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton841g1851kcal94.2g21g159.8g0.8g
Porkkanaraaste 200g601g162kcal3.6g31.8g1.2g15g
Rypsiöljy rainbow30g270kcal0g0g30g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g2704g3037kcal60.3g673.3g10.8g25.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g10640kcal316.2g1452.2g403.6g81.8g
Valittu annoskoko4176g5320kcal158.1g726.1g201.8g40.9g
Annoskoko puolitettuna2088g2660kcal79.1g363.1g100.9g20.5g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711