Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g1350g3240kcal118.8g634.5g24.3g162g
Ketsuppi 360g328kcal4.5g69.1g1.4g4.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)990g1782kcal227.7g0g79.2g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g450g1755kcal108g4.5g144g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro90g28kcal1.9g3.8g0.4g2.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g36g61kcal2.9g11.5g0.3g0g
Katkarapu 900g616kcal130g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g15620kcal1187.6g1446.8g519g338.4g
Valittu annoskoko4176g7810kcal593.8g723.4g259.5g169.2g
Annoskoko puolitettuna2088g3905kcal296.9g361.7g129.8g84.6g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424