Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1440g1728kcal273.6g13g61.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Ruokosokeri30g122kcal0g30g0g0g
Parsakaali brokkoli 1500g526kcal69.3g29.2g4.5g37.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka213g53kcal1.9g9.8g0.9g4g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Cashewpähkinä 300g1723kcal60g56.4g139.1g10.5g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g33g92kcal2.8g5.6g6.3g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu60g540kcal0g0g60g0g
Maizena maissitärkkelys105g368kcal0.8g91.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g10721kcal845g539.8g547.6g117.2g
Valittu annoskoko4176g5360kcal422.5g269.9g273.8g58.6g
Annoskoko puolitettuna2088g2680kcal211.3g135g136.9g29.3g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721