Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi452g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g452g317kcal54.3g18.1g2.3g0g
Rypsiöljy 302g2666kcal0g0g301.5g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2412g8081kcal332.9g1546.2g55.5g144.7g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 45g80kcal2.4g17.1g0g0.2g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g241g847kcal62.7g6g65.1g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g121g256kcal24.1g7.2g14.5g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g121g106kcal19.3g1.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g24703kcal991.4g3191.4g885g289.8g
Valittu annoskoko4176g12352kcal495.7g1595.7g442.5g144.9g
Annoskoko puolitettuna2088g6176kcal247.9g797.9g221.3g72.5g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149