Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Linssi, punainen, Go Green66g213kcal15.8g32.2g0.7g7.9g
Vesi274g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g6.1g7.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g611kcal34.4g78g15g18.2g
Valittu annoskoko418g306kcal17.2g39g7.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna209g153kcal8.6g19.5g3.8g4.6g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442