Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Kalaliemikuutio 4.8g15kcal0.5g1.6g0.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 26g20kcal1.2g3.4g0.1g0.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit110g142kcal3.3g2.2g14.2g0g
Purjosipuli44g8.3kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Paprika punainen 57g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Tonnikala öljyssä 123g233kcal33.3g0g11g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana836g980kcal79.6g21.8g64.8g5g
Valittu annoskoko418g490kcal39.8g10.9g32.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna209g245kcal19.9g5.5g16.2g1.3g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080