Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy136g719kcal10.7g43.4g57g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen28g204kcal0.3g0.3g22.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g57g339kcal11.9g3.7g30.5g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g3089kcal95.2g96g260.8g0g
Valittu annoskoko419g1545kcal47.6g48g130.4g0g
Annoskoko puolitettuna209g772kcal23.8g24g65.2g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478