Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 37g140kcal5.4g21.3g2.7g3.7g
Margariini 70%, keiju laktoositon 51g313kcal0g0g35.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 37g10kcal1.2g1.2g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g47g26kcal4g2.3g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g37g30kcal1g1.5g2.2g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.7g13kcal0g3.1g0g0.1g
Raparperi 94g32kcal0.6g5.1g0.1g1.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g1760kcal42.2g185.4g90.2g12.8g
Valittu annoskoko418g880kcal21.1g92.7g45.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna209g440kcal10.6g46.4g22.6g3.2g
Arvot/100g100g210kcal5g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475