Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.7g0g
Sokeri32g129kcal0g31.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu22g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g146kcal4.3g29.7g0.5g1.5g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton22g72kcal5.2g2.4g4.7g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g93g485kcal4.2g49.4g29.8g10.3g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g75g418kcal4.8g42.5g25.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton75g119kcal6g3g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g3222kcal56.4g322g189.4g23.6g
Valittu annoskoko419g1611kcal28.2g161g94.7g11.8g
Annoskoko puolitettuna209g806kcal14.1g80.5g47.4g5.9g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302