Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis270g302kcal59.3g0g8.1g0g
Porkkanaraaste 200g56g15kcal0.3g3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)11g42kcal1.6g8.1g0.3g0.5g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Hirvenjauheliha oma saalis42g47kcal9.2g0g1.3g0g
Porkkanaraaste 200g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.7g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g906kcal142.4g29g26g5.4g
Valittu annoskoko418g453kcal71.2g14.5g13g2.7g
Annoskoko puolitettuna209g226kcal35.6g7.3g6.5g1.4g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852