Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g283g170kcal28.3g12.2g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu62g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g68g210kcal11.5g36.6g2g8.8g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g937kcal93.8g102.2g16.8g17.6g
Valittu annoskoko419g468kcal46.9g51.1g8.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna209g234kcal23.5g25.6g4.2g4.4g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292