Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g15g4.6kcal0.2g1.1g0g0.5g
Maa-artisokka 60g27kcal0.3g4.9g0.1g2.4g
Lehtiselleri 11g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g11g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Vesi255g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 38g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g214kcal4.4g30.2g6.6g8.4g
Valittu annoskoko419g107kcal2.2g15.1g3.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna209g54kcal1.1g7.6g1.7g2.1g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404