Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix3.1g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Selleri, annos 50g10g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Palsternakka 10g6.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Paistijauheliha 10%42g71kcal8.3g0g4.2g0g
Paprika, punainen10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Persilja 4.2g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g349kcal22.4g35.8g11g5.4g
Valittu annoskoko419g174kcal11.2g17.9g5.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna209g87kcal5.6g9g2.8g1.4g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619