Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g7.8g27kcal1.6g0g2.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto39g109kcal7.4g0g8.6g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g1040kcal67g20g76.4g10.6g
Valittu annoskoko419g520kcal33.5g10g38.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna209g260kcal16.8g5g19.1g2.7g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158