Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 250g281kcal52.8g0g7.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Punaviini 38g26kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g3.7g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.8g5.1kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana838g740kcal110.4g22g16.6g5.4g
Valittu annoskoko419g370kcal55.2g11g8.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna209g185kcal27.6g5.5g4.2g1.4g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890