Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)400g1432kcal56g280g8.8g20g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1600g2209kcal300g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1620kcal0g0g180g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g900g2430kcal84.6g414g41.4g33.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8360g15642kcal893.6g1434g686.4g123g
Valittu annoskoko4180g7821kcal446.8g717g343.2g61.5g
Annoskoko puolitettuna2090g3911kcal223.4g358.5g171.6g30.8g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657