Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Vehnälese 40g91kcal5.3g6.2g1.8g15g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl400g3600kcal0g0g400g0g
Porkkanaraaste 200g1200g324kcal7.2g63.6g2.4g30g
Tomusokeri 1dl=60g300g1200kcal0g300g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 600g1732kcal66g18g156g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8372g23946kcal346.8g2832.6g1219.2g117.4g
Valittu annoskoko4186g11973kcal173.4g1416.3g609.6g58.7g
Annoskoko puolitettuna2093g5986kcal86.7g708.2g304.8g29.4g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696