Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1752g806kcal56g84.1g26.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)350g441kcal38.5g1.1g31.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen35g252kcal0.4g0.4g28g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%350g561kcal9.5g9.5g52.5g0g
Tonnikala öljyssä 525g997kcal142.5g0g47.3g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g350g245kcal38.5g8.8g5.3g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli350g1051kcal12.6g14.7g105.1g0g
Tilli tuore7g1.8kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1563kcal46.4g318.8g5.5g15.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8372g11835kcal689.4g875g603.2g32g
Valittu annoskoko4186g5917kcal344.7g437.5g301.6g16g
Annoskoko puolitettuna2093g2959kcal172.4g218.8g150.8g8g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689